Gratis verzending vanaf 50,- in NL

Binnen 2 dagen in huis

Algemene voorwaarden

Leuk dat je bij ons wilt bestellen, wettelijk zijn we dan ook verplicht om de algemene voorwaarden te vermelden. Dit zijn regels voor webshops waar we aan moeten voldoen.

Dat zijn een boel grijze woorden, maar kort gezegd komt het er bij ons op neer dat we je zo plezierig mogelijk willen laten winkelen (wij zijn de moeilijkste niet) en mochten er vragen of onduidelijkheden zijn neem dan gerust contact met ons op Maarten 06 – 41 86 30 84 of Iris 06 – 52 09 39 06. Ook wanneer je het product hebt ontvangen.

Contactgegevens

Marché du Pre
Gerard Doustraat 54-1
1072 VT Amsterdam
Iris: 06 – 52 09 39 06
Maarten: 06 – 41 86 30 84
KvK: 54662885
BTW: NL851391898B01

Door je bestelling geef je te kennen dat je met de algemene voorwaarden akkoord gaat.
De vermelde bedragen zijn in euro’s. Er zit geen BTW op onze producten tenzij anders vermeld.

Art.1 Levering en levertermijn

Marché du Pre zal de bestelde artikelen binnen 2 werkdagen nadat de betaling is voldaan verzenden. Meestal komt dit erop neer dat het pakket de eerst volgende werkdag verzonden wordt. Mocht je je bestelling binnen 5 dagen niet in huis hebben, neem dan even contact op met info@marchedupre.com.

Annuleren?

Dat kan binnen 14 dagen na bestelling. Reeds betaalde bedragen worden  binnen maximaal 14 dagen teruggestort.

Art.2 Retourneren

Je hebt het recht om een artikel binnen 14 werkdagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden te retourneren. Artikelen dienen netjes verpakt teruggezonden te worden. Vermeld altijd duidelijk je rekeningnummer met de tenaamstelling. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant tenzij de fout bij Marché du Pre zelf ligt. Marché du Pre zal de aankoopwaarde binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending op uw rekening terugstorten.

Art.3 Ruilen

Het ruilen van een artikel, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen 7 werkdagen na ontvangst en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling.

Mocht een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.

Art. 4 Overige bepalingen

Marché du Pre is niet verantwoordelijk voor druk- , zet-, en tikfouten, waardoor onopzettelijk de verkeerde verkoopprijs is vermeld. Wij behouden ons het recht de verkoopprijzen dan aan te passen. Voor klachten kun je een e-mail naar ons te versturen, waarna wij de klacht in behandeling zullen nemen info@marchedupre.com.

Op alle rechtsbetrekkingen tussen opdrachtnemer (Marché du Pre) en opdrachtgever (klant) is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen, voor zover behorend tot de competentie van de arrondissementsrechtbank, zullen in eerste instantie worden berecht door de bevoegde rechter in de plaats van vestiging van de opdrachtnemer (Marché du Pre).