Gratis verzending vanaf 50,- in NL

Binnen 2 dagen in huis

Over Marché du Pre

maarten-iris

Wij zijn Maarten & Iris en ik denk dat we gerust mogen zeggen dat wij Marché du Pre zijn. Dol op eten en Frankrijk, zijn we in 2009 gestart met een online kookboek waarin we onze eigen recepten graag met je delen. Alle recepten zijn dan ook door ons zelf bereid, gefotografeerd en niet te vergeten geproefd! Kokkerellen wordt nog fijner mét mooie pannen, en smikkelen van leuke bordjes geeft een extra dimensie aan je gerechten. Onze winkel met uniek keukengerei en andere snuisterijen was daarom een logisch gevolg. Alles wat in de winkel te koop staat, heeft dan ook een verhaal en is met zorg voor je uitgekozen. Dus ben je op zoek naar een origineel cadeau, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Tips of vragen?

Heb je tips of vragen? Stel ze dan gerust via de contact gegevens. Of deel je (kook)ervaringen in een reactie.

Frankrijk

Met onze Franse Renault bus gaan we op en neer naar Frankrijk om de leukste en mooiste snuisterijen te schatzoeken! Met liefde zoeken we de spullen uit. Van mooie Le Creuset pannen, vintage, design tot compleet nieuwe olijfhouten planken, Iberisch aardewerk maar ook Dansk Kobenstyle pannen.

renault-master

Wauw!

Natuurlijk komen we ook nog wel eens andere dingen tegen. Dit vervallen huis bijvoorbeeld, waar we, op weg naar Amsterdam altijd even langsrijden, omdat we er stiekem een beetje verliefd op zijn. Met pijn in ons hart zien we dat het iedere keer verder aftakelt. Zonde, want het is ooit met zo veel liefde gebouwd! Door het hele huis is lambrisering van té mooie handbeschilderde tegeltjes aangebracht en op de plafonds zijn schitterende ornamenten aangebracht. La Mairie is er niets bij! (Inmiddels is het huis met de grond gelijk gemaakt).

mooie-plekken

Genieten

Na al dat zoeken en speuren, moet er natuurlijk ook een beetje genoten worden. Dat gebeurt uiteraard in stijl met Pastis of een vin blanc tijdens de apéritif rond een uur of 5 of eerder. Om vervolgens voorbereidingen te treffen om dat Franse scharrelkippetje van de markt te gaan roosteren. Vive la France!

genieten

Groetjes,

Maarten & Iris